Aardbeiensector fietst voor Kinderfonds

Een team van het Hollandse Aardbeien-initiatief nam afgelopen zaterdag deel aan de HomeRide. Hiermee werd zo'n 8.000 euro ingezameld voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Tien fietsers en vier begeleiders reden de 500 kilometer lange rit. Vanuit The Greenery deden Albert Wielink, afdeling Kwaliteit & Milieu, Marcel van Lith, Productunit Zachtfruit, en aardbeiteler Rob van der Wouw mee.

HomeRide is een jaarlijkse wielertocht van Groningen naar Maastricht. In 24 uur tijd fietsen de tachtig deelnemende teams non-stop. In totaal fietsen ze langs acht Ronald McDonald Huizen.

Ronald McDonald Huizen

Het geld dat met deze tocht is opgehaald, is bedoeld om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Het eindresultaat wordt dus gebruikt voor de exploitatie van de zeventien Ronald McDonald Huizen in Nederland.

Tijdens de tocht stonden in Hoorn, Veldhoven en Maastricht telers langs de route om wielrenners Hollandse aardbeien te laten proeven. The Greenery stelde appels en sinaasappels beschikbaar voor de wielrenners.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer