Alpe+d%27HuZes+losgebarsten
© Big Challenge

Alpe d'HuZes losgebarsten

In alle vroegte stapten vanmorgen de eerste fietsers op, om vandaag in hun strijd tegen kanker de Alpe d'Huez meerdere keren te bedwingen. Onder hen ook melkveehoudster Annette Mul uit Zuidschermer en varkenshouder Gert van Beek uit Putten.

Ruim tweehonderd fietsers en renners uit de veehouderij zijn vandaag te vinden op de Alpe d'Huez. Hun doel is zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te fietsen voor onderzoek tegen kanker.

De veehouderij hoopt dit jaar een bedrag van 1.600.000 euro bij elkaar te fietsen.

Alpe

De actie van de fietsers uit de veehouderij maakt deel uit van de Alpe d'HuZes. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen 5 en 6 juni in totaal 8.0000 gesponsorde fietsers de Alpe d’Huez. Sommige van hen zelfs zes keer.

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer