Vandaag+hoogtepunt+van+Big+Challenge
© Big Challenge

Vandaag hoogtepunt van Big Challenge

De veehouderij staat midden in de maatschappij. De 185 tegen kanker fietsende Big Challengers bewijzen dat vandaag tijdens de actie Alpe d’HuZes.

Na de mooie prestatie in 2011 (€642.607) legde www.bigchallenge2012.nl/Big Challenge de lat dit jaar fors hoger. In 2012 wilde de Nederlandse veehouderij een miljoen bijeen fietsen in de strijd tegen kanker. Dit doel werd ruimschoots www.bigchallenge2012.nl/blog/al+ruim+1+miljoen+voor+alpe+d%27huzes+/270overtroffen.

'Fantastisch', is een één woord de reactie van Maarten Rooijakkers, vakgroepvoorzitter ZLTO Varkenshouderij.

'Het zijn fietsende ambassadeurs voor de gehele Nederlandse veehouderij. Maar ook in de maanden voor het leveren van de sportieve prestatie timmerden ze samen al flink aan de weg om via acties zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het goede doel. Dat samen ergens voor gaan, werpt zijn vruchten af.'

Alle informatie over Alpe d'HuZes staat op www.opgevenisgeenoptie.nldeze site.

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer