Veiling+Deurne%3A+%E2%82%AC+26%2E965+voor+KWF
© big challenge, niet factureren

Veiling Deurne: € 26.965 voor KWF

De dienstenveiling in Deurne, georganiseerd door de teams Big Challenge Varkenshouderij en Boerenbond Deurne, leverde zaterdagavond € 26.965 op voor Alpe D'Huzes/KWF.

Het enthousiasme waarmee veilingmeesters, oud-burgemeester Gerard Daandels en varkenshouder John van Paassen, de 84 aangeboden diensten aanprezen, sloeg al snel over naar de ruim 300 biedlustige bezoekers in de zaal.

Onder het motto 'elke beweging die je maakt kan fataal (een bod) zijn' tilden zij de opbrengst van de veiling naar 26.965 euro, een bedrag dat geheel ten goede komt aan het onderzoeksfonds Alpe d'HuZes/KWF. Dit bedrag is inclusief de verkoop van t-shirts van de organisatie BIG Challenge en een percentage van de omzet die uitbater Van Bussel in Deurne beschikbaar stelde aan dit initiatief.

Schoonspuiten

Ondernemers, particulieren en verenigingen hadden een keur aan diensten samengesteld. Veel daarvan hadden te maken met de agrarische sector, maar er waren ook ludieke projecten. Zoals het aanbod van een Deurnese ondernemer om een middag met een vrouw te gaan winkelen en het schoonspuiten van een varkensstal door Dick Kroot, de algemeen directeur van Boerenbond Deurne.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer