Timo+Huges+van+FloraHolland+naar+NS
©

Timo Huges van FloraHolland naar NS

Timo Huges vertrekt na ruim zeven jaar als algemeen directeur bij FloraHolland. Per 1 oktober 2013 wordt hij benoemd tot president-directeur van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Hij volgt Bert Meerstadt op.

Huges was van 2006-2008 algemeen directeur van Bloemenveiling Aalsmeer en van 2008 - 2013 algemeen directeur van de Koninklijke Coöperatieve Bloemenveiling FloraHolland.

Timo Huges: 'Met pijn in mijn hart verlaat ik deze prachtige sector met innovatieve en gedreven ondernemers. Met veel plezier en toewijding heb ik samen met mijn collega's voor de veiling mogen werken. In de wetenschap dat de coöperatie en haar bedrijf staan als een huis, heb ik het aanbod bij NS durven aanvaarden'.

Gepassioneerd

Bernard Oosterom, voorzitter van het bestuur: 'Wij betreuren, maar respecteren het besluit. Timo Huges heeft de sector veel gebracht. Na de fusie heeft hij zeer gepassioneerd gebouwd aan het samenbrengen van de verschillende veilingen tot een internationaal handelsplatform'.

'Wij vinden het jammer van Huges afscheid te moeten nemen', vervolgt Oosterom. Het bestuur beraadt zich op zijn opvolging.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  9° / 6°
  25 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  10 %
 • Zondag
  5° / 0°
  10 %
Meer weer