AgriTech nieuwe importeur Celli

AgriTech in Steenwijk heeft sinds 1 december de importrechten van Celli aftakas aangedreven werktuigen. Met deze stap wil de importeur van trekkers en landbouwmachines het programma verder uitbreiden.

AgriTech+nieuwe+importeur+Celli
© eigen foto AgriTech

Celli is fabrikant van onder meer klepelmaaiers, grondfrezen, rotorkopeggen en spitmachines. De laatste jaren werd de import verzorgd door zowel Voets als ZHE. De overgang vond in goed overleg plaats.

Celli heeft bijna zestig jaar ervaring in het bouwen van aftakas aangedreven werktuigen. Machines van Celli zijn in gebruik bij professionele loonbedrijven en boeren. Bekend is onder andere de krukasspitmachine.

Grondfrees

Celli heeft haar fabricagelocatie in Forli, in de Povlakte, Italië. Celli bouwde als één van de eersten de grondfrees. Aan de fabriek staat nog de derde machine die ooit werd gebouwd, toen nog in getrokken uitvoering.

Directeur Gerard Zweers van AgriTech wil via een landelijk dekkend dealernetwerk de producten van Celli producten in de markt zetten. Hij verwacht met dit A-merk de positie in Nederland nog meer te vergroten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer