LTO op bezoek bij Verdaas

Het federatiebestuur van LTO Nederland is op bezoek geweest bij de nieuwe staatssecretaris voor Landbouw, Co Verdaas. Tijdens het kennismakingsgesprek kwamen veel zaken rond ondernemerschap en duurzaamheid aan de orde, meldt LTO-voorzitter Albert Jan Maat.

LTO+op+bezoek+bij+Verdaas
© Jos van Leeuwen

Dinsdag ontving Co Verdaas de LTO-bestuurders op het ministerie van Economische Zaken.

De ontmoeting had het karakter van een gedachtewisseling over actuele thema’s tegen de achtergrond van het regeerakkoord, de LTO-inzet op meerdere thema’s en de ambities die Verdaas afgelopen week zelf heeft uitgesproken.

Rode draad

In het gesprek is onder meer ingegaan op de economische positie van de agrosector, de overheidsbezuinigingen, het topsectorenbeleid, de Ecologische Hoofdstructuur en de verhouding tussen landbouw en natuur.

Ondernemerschap en duurzaamheid vormden steeds de rode draad, aldus Maat.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  6° / -6°
  10 %
 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  10 %
Meer weer