WUR-prijs voor duurzame ondernemer

Afgestudeerden van Wageningen UR (WUR) en ondernemers die eerder onderzoek deden in Wageningen of die een actieve samenwerking onderhouden met een externe partner van de universiteit maken kans op € 25.000.

Deze royale som is het prijzenbedrag voor duurzaam ondernemen dat het Wageningen Universiteits Fonds en StartLife dit jaar voor het eerst uitreiken.

Hun Mansholt-Award for Sustainable Entrepreneurship is bedoeld voor ondernemers die actief bijdragen aan duurzaam ondernemerschap met een grote maatschappelijke en mogelijk internationale invloed.

Nominaties en aanmeldingen

Nominaties of aanmeldingen kunnen tot 1 november worden ingediend.

De € 25.000 van de Mansholt-Award for Sustainable Entrepreneurship wordt toegekend aan een succesvolle ondernemer in het domein gezonde voeding en leefomgeving.

Voorwaarde is dat die ondernemer op enthousiasmerende en duurzame wijze een onderneming leidt.

Samenvoeging

De prijs is sinds dit jaar een samenvoeging van de voormalige WUF Ondernemersprijs, voor het laatst uitgereikt in 2011 en de Mansholtprijs die in 2007 voor het laatst is uitgereikt.

De prijsuitreiking is tijdens de openingsbijeenkomst van de www.gewwageningen.nl/student/2683/5/0/30Global Entrepreneurship Week in Wageningen op maandag 12 november.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer