Gouden penning voor Hilbrand Sinnema

LTO Noord Groningen-voorzitter Hilbrand Sinnema uit Sellingen heeft vanmiddag de gouden 'Penning van Verdienste' van de Stichting Gebroeders Hesse Fonds gekregen

Gouden+penning+voor+Hilbrand+Sinnema
© Nieuwe Oogst

De Westerwoldse bestuurder en akkerbouwer heeft de medaille vooral te danken als de 'stuwende kracht achter de herinrichting Westerwolde'.

Onmisbaar

'Sinnema heeft een onmisbare rol als mediator gespeeld in de grondverwerving bij de herinrichting Westerwolde. Hij is als geen ander in staat om te verbinden', zei commissaris van de Koningin in Groningen Max van den Berg in een volle zaal in Hotel Boschhuis in Ter Apel.

Ook voorzitter van de Stichting Gebroeders Hesse Fonds Albertiene Hadders roemde Sinnema om zijn bindende rol. 'Hij weet boeren bij zich te houden en de natuurmensen niet kwijt te raken.'

Messen slijpen

Iedereen heeft er aan meegewerkt om de herinrichting in goede sfeer te laten verlopen, zei Sinnema na overhandiging van de medaille door de commissaris van de Koningin Max van den Berg. 'De messen zijn best wel eens geslepen.' Zaak is volgens de bestuurder en boer dat je je altijd moet blijven inzetten voor een goed compromis.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer