ATH+2012+volgeboekt
© Nieuwe Oogst

ATH 2012 volgeboekt

AgroTechniek Holland (ATH) editie 2012 is volgeboekt. Ruim 3000 landbouwmachines van 450 merken worden in Biddinghuizen gepresenteerd door 250 fabrikanten, importeurs en dealers uit de landbouwmechanisatiesector.

'Op die 18 hectare in de polder bieden we alles wat boeren boeit, van de nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting tot onderdelen, ICT en dienstverlening', geeft beursmanager Willem Bierema aan.

Onder het brede beursaanbod zijn veel primeurs, de meest opvallende ontvangt de noviteitenprijs de Bronzen Sikkel. 'Naast de toonaangevende merken zijn er ook volop demonstraties, waaronder trekkerbehendigheid. Maar ook de trekkerdemobaan waar bezoekers zelf kunnen proefrijden op de nieuwste machines.'

Agroverkeerplein

Verder is er een grondbewerkingspaviljoen en een agroverkeerplein waar bezoekers hun kennis over wet-en regelgeving kunnen ophalen en testen. 'In 3 toekomstpaviljoens presenteren toonaangevende kennispartners alle ins en outs van de akker, stal en werkplaats van de toekomst', meldt de beursmanager.

De beurs is van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september 2012 dagelijks open van 10 tot 18 uur.

• Lees alle berichten over deze mechanisatiebeurs in het www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1738160&h=ATH 2012ATH-dossier

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  22° / 7°
  20 %
 • Vrijdag
  23° / 9°
  20 %
 • Zaterdag
  18° / 9°
  20 %
Meer weer