LTO+Noord+ATH%2Dpartner+2012
© Nieuwe Oogst

LTO Noord ATH-partner 2012

LTO Noord is partner van AgroTechniek Holland (ATH). Deze vakbeurs, die wordt gehouden van 5 tot en met 8 september, beleeft dit jaar haar tweede editie op het Walibi-terrein in Biddinghuizen.

Voorzitter Jint van Dijk van AgroTechniek en Netty Wakker, hoofd communicatie LTO Noord, ondertekenden vorige week donderdag een partnerovereenkomst. Hiermee zetten beide organisaties hun samenwerking, die in 2010 startte, voort.

Samen met Projecten LTO Noord, LTO Vastgoed, LTO Noord Advies, LTO Noord Verzekeringen en LTO Commerce ontvangt LTO Noord in een stand haar leden, relaties en andere bezoekers. Daarin zijn ook ZLTO- en LLTB-leden welkom.

Nauwe samenwerking

Naast LTO Noord heeft ook LTO Nederland een eigen stand op de ATH-beurs. De organisatie van dit mechanisatie-evenement is in handen van AgroTechniek. Die werkt nauw samen met diverse partners op agrarisch gebied, waaronder naast LTO Noord ook COM, Federatie AgroTechniek, NAJK en CUMELA.

De beurs is van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september dagelijks open van 10 tot 18 uur.

• Lees alle berichten over deze mechanisatiebeurs in het www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1738160&h=ATH 2012ATH-dossier

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 13°
  35 %
 • Zondag
  25° / 16°
  40 %
 • Maandag
  24° / 15°
  40 %
Meer weer