Nieuwe algemeen directeur HortiMaX

HortiMaX stelt per 1 juni Jeroen van den Bosch aan als algemeen directeur. Hij volgt interim-directeur Albert het Hart op, die tevens CEO is van de Ridder groep.

De 47-jarige Van den Bosch heeft jarenlange ervaring in de internationale tuinbouw en vervulde eerder managementposities bij Priva en Ball. Zijn heldere visie en de internationale contacten voegen een belangrijke waarde toe aan de verdere groei en internationalisering van HortiMaX, stelt de interim-directeur van het automatiseringsbedrijf in de glastuinbouw.

'Alle facetten van het vak van customer service, productmanagement, ervaring met tuinbouwautomatisering, internationale sales-ervaring, praktische buitenlandervaring en de beschikking over een groot relatienetwerk zijn bij Joep in 1 persoon verenigd', aldus Het Hart.

Ridder

Van den Bosch noemt HortiMaX een van de belangrijkste spelers in de internationale tuinbouwautomatisering. 'Door de nieuwe samenwerking met Ridder kan HortiMaX zich weer voor 100% richten op de tuinbouw. Dit geeft een nieuwe impuls aan de organisatie', verwacht hij.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 13°
  35 %
 • Zondag
  25° / 16°
  40 %
 • Maandag
  24° / 15°
  40 %
Meer weer