Heineken+proeven+op+leliedag
© Willem Dijkema/ created by

Heineken proeven op leliedag

Leliebroeiers kunnen tijdens de landelijke dag Lelie op woensdag 7 maart in Lisse een bezoek brengen aan bierproducent Heineken.

LTO Groeiservice organiseert de landelijke dag Lelie. Het programma start bij PPO Bloembollen in Lisse met verschillende presentaties en lezingen. Dick van Velzen van Bulbfixx gaat in op het meten van de bolkwaliteit en bolinhoud. Maarten de Kock en Hans Kok van PPO Bloembollen doen respectievelijk verslag van de onderzoeken PLAMV en Het Nieuwe Telen en zetmeel.

Paul van Gils van Mardenkro geeft een presentatie over schermen en zomerklimaat. Aansluitend is er gelegenheid tot het bekijken van de proeven PLAMV en uitbloei Het Nieuwe Telen.

Bier en lelies

Ook Heineken presenteert een uitwisselbaar product in een volle markt. Kunnen leliebroeiers hier iets van leren op welke manier Heineken het bestaansrecht behoudt en zeker stelt? In het tweede deel van het programma volgt een bezoek aan Heineken met een proeverij.

Klik www.groeiservice.nl/leliehier voor meer informatie en aanmelden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  8° / 2°
  10 %
 • Maandag
  10° / 2°
  0 %
 • Dinsdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer