Drijvende teeltvloer wint STIP 2012

Antoon van Rijnbeek heeft gisteravond met zijn drijvend teeltvloer de Boskoopse Studieclub Innovatieprijs (STIP) 2012 gewonnen.

Drijvende+teeltvloer+wint+STIP+2012
© Sjaak Blaazer

'Grond in en rond Boskoop is schaars en duur, water is er genoeg. Hoe kunnen we een goede combinatie maken met grond en water en beide zo voordelig mogelijk gebruiken', omschrijft de jury in haar rapport het probleem in het Westland.

'Hiervoor wordt steeds gezocht naar nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Een belangrijke ontwikkeling is de drijvende teeltvloer. ANM Rijnbeek is het bedrijf dat als proefbedrijf deze drijvende teeltvloer heeft aangelegd en laat beoordelen door de experts', aldus het rapport.

Presentatie

3 bedrijven die voor de prijs genomineerd waren gaven gisteravond een korte presentatie waaruit een deskundige jury de uiteindelijke winnaar bekend maakte. De andere genomineerde bedrijven waren Bremmer Boomkwekerijen met on-demand printing en Koninklijke Vereniging van Boskoopse Culturen voor productinnovatie.

Naast de juryrapporten ontvangen alle genomineerden de STIP taart. Als extra stimulans overhandigde Wim de Jong namens Kennis & Innovatie Impuls een kennisvoucher die zij naar eigen behoefte kunnen gebruiken.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer