Belangen Conference eensgezind behartigen

De Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) is verheugd dat NFO en Telersvereniging Conference (TVC) hebben besloten de belangenbehartiging voor Conference eensgezind op te pakken.

De belangenbehartiging gaat plaatsvinden vanuit een productgroep Peer binnen de NFO. Donderdag 2 februari is op de Algemene Ledenvergadering van de TVC ingestemd met dit voorstel.

Vervolgens besloot de TVC zich op te heffen. De TVC achtte het niet langer nodig om als vereniging naast de NFO te blijven voortbestaan nu de belangen van de Conference binnen de productgroep Peer van de NFO worden opgepakt.

Groeiende productie

De NFO spreekt haar waardering uit aan het bestuur van de TVC over de wijze waarop het in 2011 de toenadering tot de NFO heeft gezocht. Hiermee werd de basis voor succesvolle samenwerking gelegd.

De productgroep gaat zich bezighouden met marktinformatie, marktvergroting en de kwaliteit in het winkelschap. Door de groeiende productie van Conference is vergroting van de afzetmarkt hard nodig en moet de sector een gericht kwaliteitsbeleid gaan voeren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer