Van Middelkoop: heftig gesprek Volkskrant

'Dat er niets aan de hand is, dat wisten we. Hopelijk komt er nu een einde aan alle insinuaties in allerlei kranten en bladen. Men schrijft elkaar gewoon na', geeft mede-eigenaar Ab van Middelkoop van natuurgebied Reiderwolde aan.

Hij reageert hiermee op het antwoord van het Groninger provinciebestuur dat er niets aan de hand is met het natuurgebied.

Van Middelkoop had 2 weken geleden een gesprek met de journalisten van de Volkskrant die het artikel over de subsidies hadden geschreven. 'We hebben het doorgesproken. Het ging er heftig aan toe.'

Toelichten

De krant heeft volgens de schapenhouder toegezegd nog een keer naar Oost-Groningen te komen om een artikel te schrijven waarin de eigenaren hun kant van het verhaal kunnen toelichten.

Van Middelkoop: 'Het gaat je niet in de koude kleren zitten. Uit het artikel bleek dat we miljoenen verspild zouden hebben. Ik heb nog weer eens zitten rekenen. We hebben € 3 miljoen bespaard omdat we het zelf hebben gedaan. Als de overheid het gebied had aangelegd, waren de kosten veel hoger geweest.'

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer