Joost Overbeek directeur Rombou

Joost Overbeek (38) is vandaag benoemd tot directeur van Rombou, het ingenieursbureau van LTO Noord. Rombou, dat op 1 januari 2012 van start ging, is een nieuwe onderneming voor de ontwikkeling van agrarische bedrijfslocaties.

Joost+Overbeek+directeur+Rombou
© Ben Kiers

Projecten voor een nieuwe of grotere stal vormen de hoofdmoot van het werk van Rombou. Daarnaast vormt begeleiding bij functieverandering (bijvoorbeeld rood voor rood) een belangrijk onderdeel van het werk.

Ingenieursbureau Rombou bundelt de adviesactiviteiten van LTO Noord en Flynth op het gebied van bouwbegeleiding, architectuur, ruimtelijke ordening en milieu. 'Projecten worden steeds complexer en die pakken we door het samenvoegen van deze activiteiten nog beter op. Daar ligt onze toegevoegde waarde', zegt Overbeek.

Locatieontwikkeling

De ambitie van Overbeek ligt in het goed in de markt zetten van Rombou. 'Ik wil er aan werken dat het bedrijf er komt te staan als ingenieursbureau, dat we dit wáár maken. Dat boeren ons weten te vinden, voor alle vragen die betrekking hebben op het terrein van locatieontwikkeling.'

Overbeek is afkomstig van een gemengd bedrijf met varkens en kippen. Na zijn studie Landbouwtechniek in Wageningen trad hij in 1997 in dienst bij afdeling Bouw van LTO Vastgoed. Bijna 10 jaar werkte hij er als projectleider en sinds 2006 als manager van de afdeling Bouw.

Het team van Rombou bestaat uit 28 mensen, 10 gebiedsgerichte mensen werken vanuit bijkantoren in Drachten, Lochem en Haarlem en 18 mensen op het LTO Noord-hoofdkantoor in Zwolle.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer