Cursus voor boeren met neventak

De LTO-organisaties gaan ondernemers met een multifunctioneel land- of tuinbouwbedrijf helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van werkgeverschap.

Het aantal personeelsleden en vrijwilligers op agrarische bedrijven met een neventak neemt toe. Daardoor krijgen ondernemers te maken met aspecten van werkgeverschap waarmee ze wellicht nog niet bekend zijn, zoals het voeren van voortgangsgesprekken of effectief leidinggeven.

Ontwikkeltraject

LTO Noord, ZLTO, LLTB en de Taskforce Multifunctionele Landbouw spelen daar op in met een zogenoemd ontwikkeltraject onder het motto ‘Groeiend ondernemen’. Deelnemers krijgen meer inzicht in zichzelf en in welk type ondernemer men is en leren beter te functioneren als werkgever.

Het ontwikkeltraject wordt naar behoefte aangeboden op meerdere plaatsen in het hele land en is bedoeld voor ondernemers met bijvoorbeeld agrarische kinderopvang, zorgboerderijen, recreatie, boerderijeducatie, natuur- en landschapsbeheer of verkoop van streekproducten.

Groepsbijeenkomsten

Het traject omvat twee groepsbijeenkomsten en een individueel keukentafelgesprek. De kosten bedragen € 100 per deelnemer. Meer informatie en een aanmeldformulier zijn te vinden op www.projectenltonoord.nl.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer