Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Vion stelt notering uit tot tweede helft van de week
Vandaag, 09:20
‘De Fryske is geslaagd als zuivelwereld volgt’
Vandaag, 06:30
Nieuwste video's
Fruittelers beschermen bloesem tegen nachtvorst
Vandaag, 10:20
Honderden jongeren zetten het kalf centraal op jongerendag
Gisteren, 12:00
POAH! Massey Ferguson 3050
20-04-2024
Kennispartners
Aantal Nederlandse boeren met energieopslag stijgt
Energy Shift
‘NEMguard goed alternatief in strijd tegen aaltjes’
Certis Belchim
De energieboer: slim, duurzaam, winstgevend
Energy Shift
Meest gelezen
Waterschappen staan intekenen maaipaden voor GLB niet meer toe
Gisteren, 14:52
Vliegende en vooral vroege start voor Poolse akkerbouwer
Gisteren, 11:10
Chinese varkensstapel opnieuw kleiner
Gisteren, 12:25
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
New Holland Proted 450
2022, P.O.A.
-
Toro TIMECUTTER MX 4275-T
Nieuw, P.O.A.
-
Fella TH 1100 Hydro
2008, € 3.750
-
Pottinger schudder HIT V 11100
2023, P.O.A.
Vacatures
Specialist gewasverzorging
Syngenta Seeds - Zeewolde
Medewerker Mechanisatie
Syngenta Seeds - Zeewolde
Docent-Onderzoeker Innovatieve Plantenteelt
Hogeschool Van Hall Larenstein - Leeuwarden
Deskundig lid voor de pachtkamer
Rechtbank Oost-Brabant - ’s-Hertogenbosch
Assistent Bedrijfsleider
Plukon Food Group - Gasselternijveenschemond
Weer
-
Woensdag9° / 2°70 %
-
Donderdag10° / 3°70 %
-
Vrijdag11° / 2°50 %