Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Nieuwste video's
Kennispartners
Meest gelezen
Vogelgriep vastgesteld op kalkoenenbedrijf in Ysselsteyn
Gisteren, 08:57
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-

Gewichtblok 1450 kg TOP
Gebruikt, P.O.A.
-

Fendt 309CAI
2006, P.O.A.
-

Kverneland Enduro 3000 (HAE) #145290
Gebruikt, P.O.A.
-

Valtra T234D
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Veldcoördinator en ecologisch medewerker Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer
Boerennatuur Noordwest Overijssel - Staphorst
Projectleider
Boerennatuur Noordwest Overijssel - Staphorst
Gezocht; Allround bedrijfsleider Veen-natuurmelkveebedrijf
Stichting VIP Hegewarren - Oudega, Smallingerland
Weer
-
Dinsdag5° / 1°5 %
-
Woensdag3° / -2°5 %
-
Donderdag0° / -5°0 %











