Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Snackgroenten steeds gewilder, maar aandeel blijft klein
Vandaag, 11:27
'Trump en Xi dwingen de Europese landbouw tot zelfonderzoek'
Vandaag, 11:01
Nieuwste video's
Kennispartners

Langetermijneffecten Agriterra in Zambia
Agriterra

Blijven investeren in complete duistbestrijding
Bayer Crop Science

Nieuw staldak als investering in duurzaamheid
Hardeman Isolatie
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
ST1620
Gebruikt, € 2.500
-
John Deere Tractor 6120M (MG) #692292
Gebruikt, P.O.A.
-
John Deere Zitmaaier / tuintrekker X350R (BV) #692146
Gebruikt, € 6.966
-
Gandy P45 Forage Granulaatdoseerapparaat
2015, € 950
Vacatures
Campagne Marketeer
LTO Bedrijven - Wageningen, Nederland
Projectmedewerker biodiversiteit
Agrarische Natuurvereniging Oost Groningen - Vlagtwedde, Westerwolde
Medewerker Agrarisch Natuurbeheer
Agrarische Natuurvereniging Oost Groningen - Vlagtwedde, Westerwolde
Toezichthouder Stikstof
Recruitment Marketeers - NL
Weer
-
Dinsdag22° / 13°20 %
-
Woensdag26° / 15°20 %
-
Donderdag22° / 17°50 %