Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Vogelgriep vastgesteld op kalkoenenbedrijf in Ysselsteyn
Gisteren, 08:57
Nieuwste video's
Kennispartners
Combinatie techniek en middel wordt belangrijker
Bayer Crop Science
Bestendige vetbron binnen EU-28-melkstroom
Speerstra Feed Ingredients
Meest gelezen
Vogelgriep vastgesteld op kalkoenenbedrijf in Ysselsteyn
Gisteren, 08:57
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-

Gandy P45 Forage Granulaatdoseerapparaat
2015, € 950
-

New Holland TL90
2002, P.O.A.
-

Lely Splendimo 320M
2011, P.O.A.
-

Fendt 718 Gen6 Power Plus Set2
Nieuw, P.O.A.
Vacatures
Veldcoördinator en ecologisch medewerker Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer
Boerennatuur Noordwest Overijssel - Staphorst
Projectleider
Boerennatuur Noordwest Overijssel - Staphorst
Gezocht; Allround bedrijfsleider Veen-natuurmelkveebedrijf
Stichting VIP Hegewarren - Oudega, Smallingerland
Weer
-
Dinsdag5° / 1°5 %
-
Woensdag3° / -2°5 %
-
Donderdag0° / -5°0 %











