Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Veehouder kan geld besparen met hogere nutriëntenwaarden in mest
Gisteren, 15:31
'Het was een pootgoedjaar volgens het boekje'
Gisteren, 14:59
Nieuwste video's
Boer Bram vertelt met HolyCowNL het echte verhaal van de sector
Gisteren, 12:00
Koe familie Visscher excellent gekeurd
04-11-2025
POAH! New Holland TM 140
01-11-2025
Kennispartners
Werkplaats over klimaatverandering trekt volle zaal
Netwerk Platteland
‘Geen mooie praatjes maar eerlijk advies’
DLV Advies
Een vijftig jaar oude loods weer als nieuw
Hardeman Isolatie
Meest gelezen
Van der Plas aan Koolmees: 'Uitsluiten partijen slecht signaal'
Gisteren, 10:58
Aanpak doornappel is enorme meerjarige klus
05-11-2025
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-

Kverneland 3300S ploeg 4+1 (LIE) #20949
Gebruikt, € 25.000
-

John Deere 7430 trekker (MAA) #134086
Gebruikt, P.O.A.
-

JOHN DEERE X350 ZITMAAIER INCL 48A MAAIDEK (ETT) #692272
Gebruikt, € 6.519
-

Valtra T202 (AKK) #697140
Gebruikt, € 36.850
Vacatures
Beleidsmedewerker Boomkwekerij
Royal Anthos - Hillegom
Teamleider teelt
IBN - Schaijk
Technisch Specialist
Pater Bloembollen - Spierdijk
Internationaal Accountmanager
Schaap Holland BV - Biddinghuizen
Stagiair(e) Redacteur Akker- en Tuinbouw
Nieuwe Oogst - NL
Weer
-
Zaterdag14° / 7°10 %
-
Zondag13° / 8°10 %
-
Maandag12° / 7°20 %











