Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Europa plukt evenveel appels als vorig jaar en iets meer peren
Gisteren, 16:50
26 nieuwe soorten invasieve planten en dieren op EU-lijst
Gisteren, 16:06
'Toekomst voor stal met dagelijkse ontmesting en mestverwerking'
Gisteren, 15:30
Nieuwste video's
Kennispartners

Rupsen bestrijden met XenTari
Bayer Crop Science

'Aangepast etiket Fandango maakt bestrijding valse meeldauw nog uitdagender'
Bayer Crop Science

Middelen voor een snelle weggroei en vitaal gewas lonen altijd
Bayer Crop Science
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
JOHN DEERE X167 ZITMAAIER (HIL) #692704
Gebruikt, € 5.247
-
Allis chalmers D-270
1956, P.O.A.
-
(BIE) #26178
Gebruikt, P.O.A.
-
John Deere 6100M trekker (DAA) #697386
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Administratief medewerker akker-, land- of tuinbouw
Wageningen University & Research - Wageningen
"Wij zoeken jou, natuurlijk!" Een gedreven veldmedewerker met oog voor gezonde landbouw.
Coöperatie Natuurrijk Limburg - Roermond
Meewerkend voorman/-vrouw teelt
IBN - Beugen
Weer
-
Zaterdag25° / 12°5 %
-
Zondag25° / 12°5 %
-
Maandag27° / 12°0 %