Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Stro ondanks hoge prijs nog steeds populair
Vandaag, 06:30
Voedselprijzen 8 procent hoger dan vorig jaar
Vandaag, 06:30
Nieuwste video's
Extreem droog voorjaar; er wordt volop beregend
Gisteren, 13:09
Jan de Jong rooide nog nooit zo vroeg zijn eerste aardappelen
Gisteren, 10:34
Kennispartners

'Verbind tegenpolen door ze met elkaar in gesprek te brengen'
Netwerk Platteland

Graan blijft de basis, maar we doen meer dan dat
Bayer Crop Science
Meest gelezen
Jan de Jong rooide nog nooit zo vroeg zijn eerste aardappelen
Gisteren, 10:34
Van Triest helpt ForFarmers aan 17,5 procent volumegroei
Gisteren, 12:37
Gelderland is al klaar met natuurnetwerk
Gisteren, 07:45
Opnieuw veel wintersterfte onder bijenvolken
Gisteren, 13:09
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
Kuhn FC883-FF vlindermaaier
2014, P.O.A.
-
John Deere Zitmaaier / tuintrekker Z370R ELECTRIC (BS) #690560
Gebruikt, P.O.A.
-
John Deere Zitmaaier / tuintrekker X590 (ZOB) #692208
Gebruikt, P.O.A.
-
John Deere Tractor 6140R (HG) #64846
Gebruikt, € 64.500
Vacatures
Toezichthouder Stikstof
Recruitment Marketeers - NL
Weer
-
Zaterdag22° / 5°0 %
-
Zondag23° / 7°0 %
-
Maandag23° / 8°0 %