Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Areaal biodynamisch neemt niet verder toe in Nederland
Vandaag, 16:09
Krone koppelt balenpers achter rotorhark
Vandaag, 15:30
Ontevreden Rummenie mist sociale gevolgen in wolvenonderzoek
Vandaag, 14:42
Nieuwste video's
Minihakseldag is groot succes: 'Kinderen zijn er wild van'
Vandaag, 13:12
POAH! Massey Ferguson 3670
20-09-2025
Een vijftig jaar oude loods weer als nieuw
19-09-2025
Kennispartners
Boeren missen inkomsten uit groene energie
LTO Ledenvoordeel

Een vijftig jaar oude loods weer als nieuw
Hardeman Isolatie

‘De Werkplaats is een netwerkmoment waar je samen het goede gesprek voert’
Netwerk Platteland
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
JOHN DEERE 6120M (SMI) #63476
Gebruikt, P.O.A.
-
Pottinger schudder HIT 17160HT
2024, P.O.A.
-
New Holland TN75S (DRO) #717697
Gebruikt, € 23.000
-
John Deere X948 zitmaaier (HIL) #31306
Gebruikt, € 19.872
Vacatures
Medewerker Akkerbouw
Landbouwbedrijf Oosthof - Rilland
Redacteur Business & Markten
Nieuwe Oogst - Zwolle, Nederland
Stagiair(e) Redacteur Akker- en Tuinbouw
Nieuwe Oogst - NL
Stagiair(e) Redacteur Agrarische Markten
Nieuwe Oogst - NL
Veldmedewerker Pacht Provinciale gronden (16-24 uur)
Provincie Fryslân - NL
Weer
-
Dinsdag17° / 6°30 %
-
Woensdag17° / 6°5 %
-
Donderdag15° / 9°5 %