Vechtdal Hoeve in race voor groene prijs

Zoogkoeienbedrijf De Vechtdal Hoeve in Ommen is genomineerd voor de Groene Twinkeling. Natuurmonumenten, Natuur en Milieu Overijssel, Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel reiken de prijs uit aan een bedrijf dat zich op een onderscheidende manier inzet voor biodiversiteit.

Andere genomineerden zijn Eerlijk & Heerlijk (label binnen de Sligro Food Group), Camping De Roos in Ommen en advies- en ontwerpbedrijf bij onder andere de springpaardenfokkerij Roelofs in Den Ham.

Brandrode runderen

Familie Jansen houdt op de Vechtdal Hoeve Brandrode runderen. De www.vechtdalhoeve.nlVechtdal Hoeve is volgens de jury een veehouderij die op een enthousiaste manier ambassadeur is van de mix biodiversiteit, economie, educatie en recreatie, dat leidt tot duurzame bedrijfsvoering.

Met de Groene Twinkeling laten de organisaties zien dat biodiversiteit en ondernemerschap goed samengaan. Ook willen zij bedrijven stimuleren om zich extra hard te maken voor natuur en landschap.

De Groene Twinkeling wordt donderdag 5 januari uitgereikt tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van Natuurmonumenten, Natuur en Milieu Overijssel, Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer