Aanmelden Groninger Rundveeshow

Stichting Groninger Rundvee Show organiseert voor de dertiende keer een provinciale winterkeuring waarvan de inschrijving reeds is geopend.

Het geheel vindt plaats op zaterdag 25 februari 2012 in de manege te Bedum. Het dagprogramma bestaat uit een individuele keuring van melkvee en kalveren (voorgebracht door kinderen t/m 14 jaar), bedrijfsgroepen en een doorlopend beursgebeuren.

Deze editie zal, bij voldoende opgave, voor het eerst één rubriek met pinken op de keuring verschijnen. Deze dieren dienen tussen de 16 en 20 maanden oud te zijn, geboren tussen 25-06-10 en 25-10-10. De pinken worden voorgebracht door jeugd tussen de 14 en 18 jaar en worden beoordeeld op exterieur. Elke begeleider mag slecht één pink voorbrengen en maximaal 2 pinken per bedrijf.

UBN

De inschrijving staat open voor veehouders uit provincie Groningen. Zij dienen vóór 9 januari 2012 hun dieren schriftelijk te hebben opgegeven. Voor alle opgegeven dieren geldt dat zij minimaal 2 maanden op het UBN van de inzender staan. De deelnemende bedrijven moeten een vrije status hebben voor Leptospirose en BVD. De show kent een niet-vrije IBR-status, maar er dient wel geënt te worden.

Het vraagprogramma, het inschrijfformulier alsmede dierziekten reglement zijn te www.groningerrundveeshow.nldownloaden of op te vragen bij het secretariaat: (06) 53 76 73 61 of info@groningerrundveeshow.nl.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer