'Mijn duurzaamheid' voorloopt voorspoedig

De najaarsbijeenkomsten van het project 'Mijn Duurzaamheid' verlopen voorspoedig. Zes groepen melkveehouders zijn actief om vanuit verschillende invalshoeken naar duurzaamheid te kijken.

Het project www.verantwoordeveehouderij.nl/index.asp?pzprojecten/projectkaart.asp?IDProject=414Mijn Duurzaamheid stimuleert melkveehouders om op een eigen manier invulling te geven aan duurzaamheid op hun melkveebedrijf.

De ondernemers kijken hierbij vanuit vier invalshoeken naar duurzaamheid: boer, koe, burger en milieu met als einddoel een praktisch bedrijfsontwerp. De netwerken van Mijn Duurzaamheid komen 8 keer bij elkaar. De deelnemers discussiëren volop en kijken bij anderen op het erf. Dit om te komen tot een eigen concreet ontwerp voor een duurzaam bedrijf, en de ideale route daar naar toe.

Dit najaar zijn de 6 netwerken van Mijn Duurzaamheid voor de derde keer bij elkaar gekomen om richting te geven aan hun duurzaamheidstraject. Vier dynamische workshops met elk een duidelijke kern: ’Luister naar de stedeling’, ‘De stressvrije koe’, ‘Ken jezelf’ en ‘Kosten per kilo stikstof.’

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer