Groentenet.nl kanshebber LOF Prijs (video)

TuinbouwCommunicatie is genomineerd voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2012. De uitgeverij brengt onder meer KAS Magazine, GroenteNet, SierteeltNet en TuinbouwTV uit.

De LOF Prijs is de jaarlijkse kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele producten en diensten voor beroep en bedrijf. De jury maakte deze week de genomineerden bekend.

'De jury selecteerde 5 nominaties die voortreffelijk laten zien wat de state of the art is van de zakelijke mediasector', gaf jury-voorzitter Lize Alink aan.

Emerce, Infofit en Skipr

Naast TuinbouwCommunicatie zijn verder Emerce, Infofit (Kluwer), SC (Sdu Uitgevers) en Skipr (Springer Science en Business Media) genomineerd.

De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond. De winnaar wordt 30 januari 2012 in de Hermitage in Amsterdam bekend gemaakt.

http://www.youtube.com/v/X9JAiZm4wVM?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer