Wijzigingen Mijn Dossier-applicatie Dieren

De applicatie I&R Dieren in Mijn dossier is afgelopen zaterdag aangepast. Er zijn veranderingen in het melden en in de schermen, geeft Dienst Regelingen (DR) aan.

Runderoormerken zijn nu met 1 melding over te dragen. Na de overdrachtmelding staan de merken direct op naam van de houder die ze overneemt. De extra overnamemelding die nog gedaan moest worden, is vervallen.

Verder is een datum naar keuze in te vullen bij de melding vervangend merk (schapen/geiten). Deze datum is later nog aan te passen, meldt DR.

Schermen

In verschillende raadpleegschermen is een knop toegevoegd. Daarmee is een csv-bestand aan te maken. Deze zijn omzetbaar in een Excel-document of in te lezen in een database. Gebruikers kunnen zo zelf gegevens opslaan en naar keuze bewerken of sorteren.

Wordt een stallijst als PDF-bestand via het menu Bestellingen & Machtigingen aangevraagd, dan wordt die voortaan gesorteerd op werknummer. Op het informatieproduct Dierstatus staan vanaf voortaan ook de verblijfplaatsen van het dier. Een dierstatus is tevens altijd aanvraagbaar, ook als u niet de houder van het dier bent.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer