Fietsend lint opent Landbouw Vakbeurs

Europarlementariër Esther de Lange en ZLTO-voorzitter Hans Huijbers stapten vanmiddag op de pedalen om samen met fietsers van BIG Challenge de Landbouw Vakbeurs in Den Bosch te openen.

Fietsend+lint+opent+Landbouw+Vakbeurs
© Monique Jansen/NO

Na het doorknippen van het roze lint door Esther de Lang gaf een aantal sprekers hun visie op het onderwerp 'boeren met een goed gevoel'. Hans Huijbers, fietscoach Coen van Veenendaal (oprichter fietsevenement Alpe d’HuZes) en De Lange (CDA) namen het woord.

Huijbers: 'Boeren met gevoel staat voor luisteren en kijken naar wat er in je omgeving gebeurt. En die signalen naar je eigen bedrijf vertalen.' Hij liet tijdens zijn presentatie een foto zien van een groep dinerende mensen in een koeienstal. Een goede manier om te onderstrepen welke relatie de burger met de boer heeft.

Gevoel goed

Ook Esther de Lange haakte daar op in: 'Bij boeren zit het gevoel wel goed. De burger moet weer gevoel krijgen bij de boeren.'

De www.landbouwvakbeurs.nlLandbouw Vakbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch is tot en met vrijdag 14 oktober iedere dag geopend van 13 tot 22 uur.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer