Omnivent neemt MB Koeltechniek over

Omnivent in Zeewolde neemt MB Koeltechniek in Ammerzoden over. Daardoor heeft Omnivent alle kennis en techniek in eigen huis om de klanten een totaaloplossing te bieden in ventilatie-, klimaat- en bewaartechnieken.

Omnivent+neemt+MB+Koeltechniek+over
© Eigen foto Omnivent

Omnivent is specialist op het gebied van ontwikkeling, fabricage en installatie van ventilatie- en klimaattechnieken. Wereldwijd werken er zo´n 100 werknemer. Omnivent heeft afnemers in meer dan 45 landen.

Omnivent eigenaar Luuk Salomons ging, met hulp van Marktlink Fusies & Overnames, gericht op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. Met 15 gespecialiseerde medewerkers bleek dat all-round koeltechnisch specialist MB Koeltechniek.

Zelfstandig in de markt

Salomons: 'Onze klanten verwachten steeds meer dat wij een totaaloplossing bieden. Voorheen huurden we voor de koeltechnische vraagstukken externe specialisten in. Met de overname van MB Koeltechniek is dit niet langer nodig'.

De verwachting is dat MB Koeltechniek, met 15 gespecialiseerde medewerkers, haar omzet in een aantal jaren verdubbelt. MB Koeltechniek blijft als zelfstandige onderneming in de markt actief.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer