Tuinders veilen Hello Kitty Plant

FloraHolland heeft deze week de eerste supermarktorder met planten in Hello Kitty-verpakking verwerkt. Hello Kitty is een wereldwijd bekend icoon, vooral in trek bij jonge meisjes en vrouwen.

Tuinders+veilen+Hello+Kitty+Plant
© FloraHolland

Het retailplantconcept is door FloraHolland ontwikkeld in samenwerking met Clayrton's Design and Packaging en 10 gerenommeerde kwekers.

Bij de start van de ontwikkeling van het concept is nagedacht over de merkwaarden, de presentatie op de winkelvloer, de introductiestrategie, borging van de kwaliteit, de logistiek en de behandeling bij het supermarktfiliaal.

Displaydoos

Het resultaat is een compleet concept met een handige stapelbare displaydoos voor een opvallende winkelpresentatie. De doelgroep jonge vrouwen heeft volgens FloraHolland een hoog potentieel voor bloemen en planten.

De plantenkwekers die deelnemen aan dit verkoopconcept, zijn de Bromelia Specialist, Kwekerij van Dijk Potplanten, KP Holland, Kwekerij Nolina, Pligt Professionals, Freek van der Velden, VDE plant, L.G Vreugdenhil & Zn, Westlandplant en Kwekerij Wilgelei.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer