POAH! Torpedo TD 7506

Deze week in POAH!: De Torpedo TD 7506 van Annemieke Procee uit het Friese Damwoude. De trekker is gebouwd in 1978, heeft 70 pk en is een licentiebouw van Deutz. De trekker komt uit voormalig Joegoslavië, nu Kroatië. 'Met stof en zweet op de kop is het gewoon heerlijk rijden op deze trekker', lacht Procee. 'Het is een machtig ding. Ik ben vorig jaar niet op vakantie geweest, want de trekker had nieuwe banden nodig. Maar dat heb ik over voor deze hobby.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wil je ook met je trekker in deze rubriek? Meld je dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer