Hark-Sion en Microflor fuseren tot op een na grootste Phalaenopsisveredelaar

Hark-Sion en Microflor gaan gezamenlijk verder onder de naam Labeau. Met de samensmelting hopen de bedrijven hun positie in de mondiale veredelings-, vermeerderings- en jongplantindustrie te versterken. Door de fusie ontstaat de op een na grootste orchideeënveredelaar en -vermeerderaar ter wereld.

Hark%2DSion+en+Microflor+fuseren+tot+op+een+na+grootste+Phalaenopsisveredelaar
© Kimberly Bakker

Het bezoekadres van Labeau wordt de productielocatie van Sion in het Zuid-Hollandse De Lier. Hier wordt binnenkort ook een nieuwe showroom geopend. De productielocatie van Microflor in het Belgische Lochristi blijft behouden voor de productie van Phalaenopsis, Helleborus en Gloxinia.

‘Medewerkers krijgen daardoor wereldwijd – op zeven productielocaties – uitgebreide mogelijkheden voor groei en ontwikkeling’, stelt Anja Hark-Borrmann, mede-CEO van Labeau. Febe Floré maakt de tweekoppige vrouwelijke directie compleet. Zij geeft aan dat er voor medewerkers en klanten verder weinig verandert.


‘De synergie stelt ons vooral in staat om gezamenlijk onze internationale ideeën voor de toekomst te realiseren en elkaar op cruciale gebieden aan te vullen. Dit leidt uiteindelijk tot wederzijdse groei en professionalisering’, besluit Hark-Borrmann.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer