CropLife NL stelt Nico Stuijt aan als nieuwe voorzitter

Nico Stuijt is de nieuwe voorzitter van CropLife NL, de brancheorganisatie voor Nederlandse bedrijven die chemische en biologische gewasbeschermingsmiddelen.

CropLife+NL+stelt+Nico+Stuijt+aan+als+nieuwe+voorzitter
© CropLife NL

Tijdens de jaarbijeenkomst van de organisatie ontving Stuijt onlangs de voorzittershamer uit handen van zijn voorganger Meerten Smit. Stuijt heeft een managementfunctie bij CertisBelchim. Bij zijn aantreden gaf hij aan dat er veel uitdagingen zijn en dat CropLife NL de komende jaren nadrukkelijker en zichtbaarder haar verduurzamingsagenda gaat communiceren.

Stuijt geeft aan dat hij veel goede activiteiten ziet van CropLife NL en van de aangesloten bedrijven. ‘Ik denk dat we nog meer moeten vertellen wat we allemaal aan verduurzaming doen en ook meer laten zien dat we onze verantwoordelijkheid nemen. Een voorbeeld daarvan is het thema waterkwaliteit en de invulling van onze commitments over grondwater.'

Meerten Smit is directeur gewasbescherming bij BASF Benelux. Hij vervulde over twee afzonderlijke periodes het voorzitterschap van CropLife NL en voorheen Nefyto. Smit heeft zich altijd sterk gemaakt voor het belang van digitalisering en precisietoepassingen in de gewasbescherming. Ook na de voorzitterswisseling blijft hij lid van het dagelijks bestuur van CropLife NL.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Maandag
    18° / 5°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
Meer weer