Energieaanbod LTO uitgebreid met Audax Renewables

Het aanbod van duurzame energie door LTO Ledenvoordeel is uitgebreid door een samenwerking met Audax Renewables. Het biedt de leden korting en vaste contracten.

Energieaanbod+LTO+uitgebreid+met+Audax+Renewables
© Ruud Ploeg

Leden van LTO hebben volgens Jacco Freriksen, Portfolio Manager LTO Ledenvoordeel een unieke energievraag en houden graag de regie. 'Daarom was het voor de hand liggend om de keuze van het energieaanbod uit te breiden met Audax Renewables. Deze energieleverancier heeft 20 jaar ervaring, begrijpt de agrarische energiebehoefte en denkt mee met de ondernemer. Dit uit zich in een persoonlijke energiespecialist die de agrariër op maat gemaakte oplossingen kan aanbieden.'

De energieleverancier staat bekend om de uitstekende bereikbaarheid en klantenservice. Belangrijk omdat LTO-leden, die een druk bestaan leiden en geen tijd hebben om lang in de wacht te staan bij hun energieleverancier.

Het duurzame en concurrerende energieaanbod van Audax Renewables is volggen Channel Manager Erik Dolfing, essentieel voor de financiële gezondheid van agrarische bedrijven. 'LTO-leden kunnen niet alleen rekenen op financiële voordelen door collectieve tarieven en kortingen, maar ook de zekerheid van een stabiele energievoorziening. Het stelt agrarische ondernemers in staat om zich te concentreren op hun kerntaken, wetende dat ze kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner in energievoorziening.'

LTO-leden kunnen vanaf 15 februari profiteren van een scherp collectief tarief en ontvangen daarnaast een korting op de vaste leveringskosten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer