Wouter Hartendorf voor tweede keer voorzitter LTO Vleesveehouderij

Wouter Hartendorf is voor een tweede keer benoemd tot voorzitter van de LTO-vakgroep Vleesveehouderij. Hij vervulde deze functie ook tussen eind 2017 en medio 2022.

Wouter+Hartendorf+voor+tweede+keer+voorzitter+LTO+Vleesveehouderij
© Marjolein van WOerkom

Hartendorf heeft met zijn gezin een multifunctioneel vleesveebedrijf met een bed and breakfast in het Noord-Hollandse Santpoort-Zuid. Zijn vrouw is de zesde generatie van het bedrijf, zelf is hij naar eigen zeggen van 'de vernieuwende kant'.

Op de website van LTO Nederland zegt Hartendorf dat het tijd wordt voor heldere praat. 'Niet alleen met de leden, maar ook met consumenten en beleidsmakers. Tegenwoordig vindt men overal wat van en wordt er veel gepraat maar weinig gezegd. In de socialemediatijd van tegenwoordig zie je veel selectieve waarheden.'

Volgens de vakgroepvoorzitter is het daarbij essentieel dat ondernemers met de tijd meegaan, zonder dat ze daarbij alles hoeven te pikken. 'Uitdagingen zullen er altijd blijven en dat is maar goed ook. De sector is vooral toe aan een stabiel beleid wat jaren blijft vaststaan. Want met ad-hocbeleid zoals wij dat de laatste jaren kennen, durft niemand aan de toekomst te denken.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  23° / 14°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 17°
  50 %
Meer weer