NAJK, Aeres en Nieuwe Oogst houden Het Jonge Boeren Verkiezingsdebat

Wat is de positie van jonge boeren in de toekomst van de agrarische sector? Die vraag staat centraal tijdens Het Jonge Boeren Verkiezingsdebat, dat op maandag 20 november plaatsvindt op Aeres Hogeschool in Dronten.

NAJK%2C+Aeres+en+Nieuwe+Oogst+houden+Het+Jonge+Boeren+Verkiezingsdebat
© Nieuwe Oogst

Het debat wordt georganiseerd door het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK), Nieuwe Oogst en Aeres Hogeschool. De deelname van de Tweede Kamerleden Eline Vedder (CDA), Tjeerd de Groot (D66) en Harm Holman (NSC) is bevestigd. De volledige lijst met politici die deelnemen, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Wie het over de toekomst van de land- en tuinbouw heeft, heeft het over de nieuwe generatie boeren en tuinders. Centraal in dit verkiezingsdebat staat de positie van de jonge boer en tuinder in tal van vraagstukken die de agrarische sector raken. Denk aan verdienvermogen, ruimtelijke ordening en beschikbaarheid van grond, versnelling van verduurzaming, klimaat, stikstof en waterkwaliteit, innovatie, bedrijfsovername en juridische zekerheid.

Het debat vindt plaats in het bijzijn van leden van NAJK en studenten van Aeres Hogeschool en begint op maandag 20 november om 12.30 uur. Het debat is voor iedereen live te volgen op nieuweoogstlive.nl. Registratie hiervoor is niet nodig.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 6°
    50 %
  • Zondag
    16° / 9°
    40 %
  • Maandag
    16° / 8°
    70 %
Meer weer