POAH! Fiat Someca 715

Deze week in POAH!: De Fiat Someca 715 van Jantalo Tamminga uit het Overijsselse Heemserveen. De trekker is eigenlijk van de broer van Jantalo. 'Samen hebben we de trekker opgebouwd van schroot tot goedwerkende trekker.'

De broers hebben wel zes jaar over het bouwen gedaan. 'We zochten een trekker waar je wat goeds van kunt maken. Met de Trekkertrek trekken we ze nu wel allemaal voorbij. Dat komt ook door het 5 litermotorblok met 85 pk', zegt Tamminga.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  30 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer