POAH! Case 90 C

Dit is de Case 90 C van de familie Wierda uit het Groningse Rottum. De trekker is gebouwd in 2021, heeft 90 pk en er staan pas vijfhonderd draaiuren op te teller. 'Dit is een heel mooie compacte trekker, je kunt er overal mee tussen komen en dat is heel handig', geeft Bryan Wierda aan.

Wierda werkt bij een loonwerker en gaat ook die opleiding doen. Hij wil namelijk verder met deze machine. 'Ik heb heel veel met trekkers, het is prachtig om erop te mogen rijden', zegt hij enthousiast.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 2°
  10 %
 • Maandag
  10° / -2°
  0 %
 • Dinsdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer