Podcastserie Hoe kan het wel?: De kloof tussen stad en platteland

ZLTO houdt samen met Nieuwe Oogst een reeks prikkelende gesprekken over het toekomstperspectief voor Nederland en dat van boeren en tuinders in het bijzonder. Deze gesprekken zijn te volgen via de podcastserie Hoe kan het wel? In deze vierde aflevering gaat het over de kloof tussen stad en platteland.

Geitenhouder en LTO-bestuurder Jeannette van de Ven en algemeen redacteur Chris van Mersbergen van het Algemeen Dagblad bespreken de resultaten van het recente onderzoek van zijn krant en Nieuwe Oogst naar die kloof.


Van de Ven en Van Mersbergen zoeken samen naar de oorzaken en de eventuele oplossingen om deze kloof te verkleinen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer