Webinar: boeren en bouwers samen aan tafel over biobased telen

Biobased bouwen raakt in beweging. Het kabinet jaagt biobased aan door een proef te starten waarbij boeren gewassen telen die als grondstof dienen voor bouwmaterialen. Maar wat maakt het voor boeren aantrekkelijk? Kan het bijvoorbeeld een rustgewas vervangen? In het webinar van Nieuwe Oogst, BO Akkerbouw en Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw op 24 januari gaan experts in op deze vragen.

Webinar%3A+boeren+en+bouwers+samen+aan+tafel+over+biobased+telen
© Haijo Dodde

Onder meer export- en innovatiemanager Lenno Vermaas van Van de Bilt Zaden en Vlas schuift aan. Dit bedrijf in het Zeeuwse Sluiskil heeft verschillende schakels van de vlasproductieketen onder één dak.

Ook Paul Kortekaas komt aan het woord. Hij is teamleider Landbouw bij Triodos Bank. Hij geeft aan hoe zeker de ontwikkeling van biobased gewassen is voor telers die willen instappen. En een akkerbouwer die al vezelgewassen verbouwt, deelt zijn ervaringen.


• Meld u nu aan voor het webinar Biobased in opmars: een kans voor boeren? , 24 januari van 19.30 tot 21.00 uur

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer