Webinar Gebiedsgerichte aanpak: melkveehouder Harrold Liebeton

Melkveehouder Harrold Liebeton zat met zijn bedrijf in de bebouwde kom van het Zuid-Hollandse dorp Noorden. Zijn bedrijf grensde ook nog eens tegen een Natura 2000-gebied aan rondom de Nieuwkoopse Plassen. Hij is een van de gasten bij het webinar over de gebiedsgerichte aanpak op 6 december.

Met hulp van de Rabobank is Liebeton naar een betere locatie in Zevenhoven verhuisd. Hij geeft aan waarom hij zich genoodzaakt voelde te verhuizen, ondanks dat zijn vergunningen allemaal in orde waren. Tijdens het webinar zal hij meer vertellen over zijn situatie. Het webinar wordt gehouden door Rabobank en Nieuwe Oogst. In aanloop naar het webinar worden de gasten geïntroduceerd.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer