Webinar Gebiedsgerichte aanpak: melkveehouder Albert van Burgsteden

Melkveehouder en gebiedsmakelaar Albert van Burgsteden uit het Drentse Een houdt zich bezig met gebiedsprocessen, zoals de aankoop van bedrijven en het ruilen van gronden. Hij is een van de gasten bij het webinar over de gebiedsgerichte aanpak op 6 december.

Van Burgsteden is adviseur als provincie Groningen betrokken is bij projecten voor nieuwe inrichting. In deze film vertelt hij hoe het eraan toegaat tijdens een gebiedsproces. Tijdens het webinar op 6 december gaat hij hier dieper op in. Het webinar wordt georganiseerd door Rabobank en Nieuwe Oogst. In aanloop naar het webinar worden de gasten geïntroduceerd.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  2° / -1°
  5 %
 • Maandag
  4° / 2°
  20 %
 • Dinsdag
  5° / 3°
  5 %
Meer weer