Royal Brinkman actiever in China

Tuinbouwtoeleverancier Royal Brinkman intensiveert de activiteiten in China met een lokale organisatie in Shanghai. 'We hebben al korte lijnen met telers in China. Om goede duurzame relaties op te bouwen, is het belangrijk lokaal aanwezig te zijn en de taal te spreken', verklaart commercieel directeur Jan Schuttrups de stap.

Royal+Brinkman+actiever+in+China
© Royal Brinkman

Schuttrups geeft aan dat de verkoop richting de Aziatische grootmacht afgelopen jaren een vlucht heeft doorgemaakt. De aanstelling van twee Chinees sprekende collega's speelt hier volgens de commercieel directeur ook een rol in. 'De Chinese tuinbouwsector groeit snel, waarbij wij veel vraag zien naar producten, kennis en specialismen.'

Royal Brinkman heeft de eerste stappen richting een lokale organisatie in Shanghai inmiddels gezet. Zo is een entiteit (WFOE) opgezet en zijn de eerste drie medewerkers aangenomen. Maikel Dekker, die eerder al zes jaar in China werkzaam is geweest, is aangesteld als branchemanager en zal vanaf januari fysiek aanwezig zijn op de Chinese locatie.

De intensivering van buitenlandse activiteiten sluit aan bij de internationaliseringsambities van Royal Brinkman. Daarnaast zorgt de totstandkoming van Royal Brinkman China ervoor dat de internationale tuinbouwtoeleverancier nu in dertien vestigingslanden lokaal is vertegenwoordigd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  4° / 1°
  70 %
 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  3° / -2°
  10 %
Meer weer