Royal Brinkman komt met generator voor waterstofperoxide

Internationale tuinbouwleverancier Royal Brinkman introduceert samen met het Deense bedrijf HPNow de HPGen-generator. Met deze generator kunnen telers op de kwekerij een zuivere vorm van waterstofperoxide produceren.

Royal+Brinkman+komt+met+generator+voor+waterstofperoxide
© Royal Brinkman

Tuinders kunnen het waterstofperoxide direct meedoseren in het irrigatiesysteem. Daarmee blijft het systeem tijdens de teelt schoon en krijgen de gewassen een impuls, aldus Royal Brinkman. Het waterstofperoxide breekt af tot zuiver water en zuurstof. Dat leidt tot meer opgeloste zuurstof in het water.

Volgens Royal Brinkman bevat het waterstofperoxide uit de HPGen-generator geen zware metalen of andere stabilisatoren en onzuiverheden. Daardoor laat het apparaat geen ongewenste producten achter. Royal Brinkman biedt de HPGen-generatoren wereldwijd aan.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer