Nationale Vleesvee Manifestatie met jonge deelnemers

Na een paar rustige jaren door corona vond zaterdag de Nationale Vleesvee Manifestatie plaats in het Overijsselse Mariënheem. Op het evenement van de Federatie Vleesveestamboeken Nederland werden acht vleesveestamboeken getoond. 'Elke twee jaar vindt deze manifestatie plaats', laat Bas Wilborts van de federatie weten.

Een van de deelnemers aan de keuring was Ad van Vugt die samen met zijn kleinkinderen meedeed met het Piemontese ras. 'Ik vind het een geweldige dag met veel publiek en deelnemers. Daar doen we het voor', zegt Van Vugt. Zijn kleinkinderen zijn ook enthousiast: 'We gaan voor ons plezier mee, want we hebben prachtig vee. Het is mooi om in de ring te lopen om te laten zien waarvoor je hebt gewerkt.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer