Avebe sluit aan bij duurzaamheidsinitiatief

Royal Avebe sluit zich aan bij United Nations Global Compact. Dat is het grootste duurzaamheidsinitiatief voor bedrijven over de hele wereld.

Avebe+sluit+aan+bij+duurzaamheidsinitiatief
© Avebe

Het initiatief is een vrijwillig leiderschapsplatform van ruim vijftienduizend bedrijven over de hele wereld dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, implementatie en openbaarmaking van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het United Nations Global Compact roept bedrijven overal ter wereld op om hun activiteiten en strategieën te koppelen aan de tien universele regels voor mensenrechten, arbeid, milieu en anti-corruptie.

De bedrijven moeten gericht actie ondernemen om de wereldwijde Sustainable Development Goals te halen. 'Door ons aan te sluiten bij het United Nations Global Compact halen we kennis en ervaring op en kunnen we laten zien wat we doen', licht Avebe-ceo David Fousert toe. 'Duurzaamheid staat hoog op onze agenda en we hebben onszelf ambitieuze doelen gesteld.'

Bij het duurzaamheidsinitiatief zijn meer dan vijftienduizend bedrijven en drieduizend particulieren uit meer dan 160 landen en zeventig lokale netwerken aangesloten.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  8° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  85 %
Meer weer