Positief geluid vanuit sector met innovatieve landbouwshow

Muziekfestival Dicky Woodstock vond afgelopen weekend plaats in het Overijsselse Steenwijkerwold. Het plattelandsfeest trapte af met een innovatieve landbouwshow om een positief geluid vanuit de agrarische sector te laten horen.

'We willen laten zien dat we in de landbouw bezig zijn met alle uitdagingen die op ons af komen en dat we veel innovaties en slimme uitvindingen hebben om een oplossing te bieden. We willen op een positieve manier laten zien wat we doen, want we hebben een mooie sector en daar zijn we trots op', licht organisator Sander Pereboom toe.

Tijdens de show waren er enkele stands van bedrijven die bezig zijn met het terugdringen van gewasbeschermingsmiddelen. Pereboom: 'Je zult in de toekomst wel spuitmachines zien rijden, maar dan waarschijnlijk met biologische middelen om het plantenleven te stimuleren en de watervoorraad in de grond beter te behouden.' Er was ook een stand die zich bezighoudt met het terugdringen van stikstofemissie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  12° / 10°
  80 %
 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
Meer weer