Caroline van der Plas bedreigd, doet stap terug

Tweede Kamerlid Caroline van der Plas verschijnt voorlopig niet in de media en legt ook geen werkbezoeken meer af. De reden daarvoor is een reeks bedreigingen die zijn gericht aan de politica van de BoerBurgerBeweging.

Caroline+van+der+Plas+bedreigd%2C+doet+stap+terug
© Dirk Hol

Aan RTL Boulevard legt Henk Vermeer namens de partij uit dat de bedreigingen ernstig zijn. Ook is nog niet bekend uit welke hoek ze komen. De bedreigingen aan het adres van Van der Plas vinden al langer plaats, maar nu zou 'een piek' zijn bereikt. Van der Plas zou hetzelfde lot als Pim Fortuyn wachten, is de strekking van een van de doodsbedreigingen.Het Kamerlid zou vanwege de bedreigingen al een lange tijd niet alleen afreizen naar afspraken in het land. Ook zou ze worden beveiligd, maar details hierover worden niet gedeeld. Momenteel wordt onderzocht uit welke hoek de bedreigingen komen. Andere medewerkers van de BoerBurgerBeweging zullen uit voorzorg niet op camera reageren.
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  24° / 15°
  30 %
 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  23° / 14°
  20 %
Meer weer