Politie, Rijkswaterstaat en veiligheidsregio's: stop onveilige acties

Vier veiligheidsregio's in het oosten van het land, Rijkswaterstaat en politie Oost-Nederland doen een oproep aan boerenactievoerders om te stoppen met onveilige acties. De politie onderzoekt bovendien wie woensdagmorgen strobalen, afval en asbesthoudend materiaal aanstak op snelwegen.

Politie%2C+Rijkswaterstaat+en+veiligheidsregio%27s%3A+stop+onveilige+acties
© @V1NN1NL

Er was woensdagmiddag nog niemand gearresteerd. Eerder op de dag zei de politie dat het 'lastig' wordt de brandstichters te achterhalen. De politie volgt ook onlineberichten die gericht zijn tegen bedrijven die woensdag meehelpen om de rommel van de blokkades op te ruimen. Er kan sprake zijn van opruiing en dat is strafbaar, aldus politie en Openbaar Ministerie.


Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  24° / 15°
  30 %
 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  23° / 14°
  20 %
Meer weer