Rijkswaterstaat: diverse snelwegen en op- en afritten geblokkeerd

Diverse wegen en op- en afritten zijn woensdagochtend versperd door blokkades, meldt Rijkswaterstaat. De ANWB maakte eerder vanmorgen al melding van boerenacties op en bij diverse snelwegen in het land.

Rijkswaterstaat%3A+diverse+snelwegen+en+op%2D+en+afritten+geblokkeerd
© @V1NN1NL

De problemen zijn vooral in het midden en oosten van het land. 'De afsluitingen kunnen gevaarlijke situaties en hinder opleveren', zegt Rijkswaterstaat. Her en der is puin en mest op de weg gelegd en ook zijn hooibalen in brand gestoken. 'Rij extra alert', luidt het advies.Vooral rond Apeldoorn hebben weggebruikers te maken met vertraging, meldt Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Op de A50 naar het zuiden staat bij Vaassen een lange file. Ook op de A1 rijdt het langzaam tussen Apeldoorn-Zuid en Voorst. Verkeer dat vanaf Deventer naar Apeldoorn wil komt in een file van een uur. Ook is er vertraging op de A28 naar Amersfoort.
Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  24° / 15°
  30 %
 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  23° / 14°
  20 %
Meer weer