Henriëtte Boelstra nieuwe commissaris bij LTO Bedrijven

Henriëtte Boelstra (41) is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van LTO Bedrijven. Zij volgt Jan Kruijer op binnen het toezichthoudende orgaan van de onderneming.

Henri%C3%ABtte+Boelstra+nieuwe+commissaris+bij+LTO+Bedrijven
© LTO Bedrijven

De aandeelhouders van LTO Bedrijven – LTO Noord, ZLTO en LLTB – hebben op voordracht van de raad van commissarissen ingestemd met de benoeming. Boelstra is registeraccountant en als financieel directeur bij Royal BAM Group verantwoordelijk voor BAM Financial Services NL. Ze was eerder actief voor AkzoNobel, PricewaterhouseCoopers, de Autoriteit Financiële Markten en de Rijksuniversiteit Groningen.

Voorzitter Siem Korver van de raad van commissarissen is verheugd met het aantreden van Boelstra. 'Ze beschikt over een goede financiële expertise die van belang is voor de huidige business en ook voor nieuwe investeringscases. Bovendien heeft ze affiniteit met het domein van LTO Bedrijven. Tegelijkertijd zijn we Jan Kruijer veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van LTO Bedrijven.'


Businessontwikkelaar van de agrarische sector

LTO Bedrijven is de participatiemaatschappij van LTO Noord, ZLTO en LLTB. De onderneming heeft de bedrijven AgriPers, LTO Ledenvoordeel en LTO Arbeidskracht in volledig eigendom en heeft deelnemingen in LTO Verzekeringen, Cerass, GreenlinQdata, Agri-Dataservices BioScope en NLgroen.

De onderneming fungeert als businessontwikkelaar en facilitator van de agrarische sector. Samen met businesspartners ontwikkelt LTO Bedrijven renderende en vernieuwende oplossingen. Die worden toegankelijk en bereikbaar gemaakt voor boeren en tuinders in Nederland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
Meer weer