Michiel F. van Ginkel nieuwe directeur Dutch Greenhouse Delta

Michiel F. van Ginkel is de nieuwe directeur van Dutch Greenhouse Delta. Hij volgt Eric Egberts op, die sinds 2018 aan het roer stond van het netwerk voor een ecosysteem in de tuinbouw.

Michiel+F%2E+van+Ginkel+nieuwe+directeur+Dutch+Greenhouse+Delta
© Dutch Greenhouse Delta

Van Ginkel is al meer dan dertig jaar actief in zowel de levensmiddelenindustrie als de tuinbouwsector. De nieuwe directeur heeft meerdere internationale functies gehad bij onder meer Procter & Gamble, The Greenery, Heinz en HAK. Van 2014 tot 2020 was hij algemeen directeur van ZON fruit & vegetables.

Volgens de raad van toezicht van Dutch Greenhouse Delta is Van Ginkel geschikt voor de functie door zijn achtergrond. Er wordt van hem verwacht dat hij zal slagen in het opzetten van nieuwe coalities en samenwerkingsverbanden in onder meer China, India en het Midden-Oosten.


Dutch Greenhouse Delta werkt samen met 25 partners. Via Fork2Farm bieden zij gezamenlijk een tuinbouwecosysteem aan. Een dergelijk systeem bestaat uit wetenschap, ondernemerschap, onderwijs en overheid.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 10°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  5 %
 • Donderdag
  26° / 15°
  55 %
Meer weer