Gemeente geeft boerenprotest in Stroe groen licht

Burgemeester Jan Luteijn van Barneveld heeft toestemming gegeven voor het boerenprotest woensdag in het buitengebied van het dorp Stroe in zijn gemeente. Volgens de burgemeester voldoet de organisatie aan de gestelde voorwaarden op het gebied van openbare orde en veiligheid.

Gemeente+geeft+boerenprotest+in+Stroe+groen+licht
© René Bouwmeester

Volgens de gemeente komen de boeren deels met auto's en deels op trekkers naar de bijeenkomst. De gemeente acht de kans groot dat de wegen in het midden van het land daardoor volledig dicht komen te zitten. Bedrijven en instanties moeten daar rekening mee houden, aldus de gemeente. Inwoners van Stroe en scholen in de omgeving krijgen apart informatie over de gevolgen van de manifestatie.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 10°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  5 %
 • Donderdag
  26° / 15°
  55 %
Meer weer